Deze pagina wordt vertaald door Google Translate.

Over ons

Bedrijf

Control Media is sinds 2018 gevestigd in Etten-Leur, Nederland. Een modern grafisch productiebedrijf met een team van specialisten en een divers ‘state of the art’ machinepark. Bij Control Media werkt een internationale mix van medewerk(st)ers. Ons bedrijf laat zich het beste omschrijven als open, eerlijk, enthousiast, vooruitstrevend, no-nonsense en gemoedelijk.

 

PLATTE STRUCTUUR

De platte structuur in combinatie met een nauwe samenwerking en heldere afspraken tussen de diverse afdelingen zorgt voor een snelle, soepele en kwalitatief hoogstaande afhandeling van orders. Control Media is continu op zoek naar wegen die leiden tot efficiency verbetering. Ontwikkelingen op grafisch gebied worden op de voet gevolgd. Dit resulteert in investeringen in mens en machine waar u als klant uw voordeel mee doet.

 

SERVICE. KWALITEIT. FLEXIBILITEIT

Wij leveren de beste grafische producten tegen zeer concurrerende tarieven. Service, kwaliteit en flexibiliteit staan hoog in het vaandel en dat maakt het plezierig om met ons te werken. Om de orders tijdig te kunnen leveren wordt 24 uur per dag, 7 dagen in de week geproduceerd.

Visie

De grafische industrie bevindt zich in een neerwaartse spiraal. De concurrentie is groot en kleinere drukkerijen zonder enige vorm van specialisatie hebben moeite zich staande te houden. Vanzelfsprekend blijven bij deze kleinere ondernemingen  noodzakelijke investeringen dikwijls achterwege. De berichten dat er binnen een periode van 5 jaar nog ruim 1000 drukkerijen zullen moeten verdwijnen, komen regelmatig voorbij. Control Media is ervan overtuigd alle middelen in huis te hebben om –tegen de stroom in– te kunnen groeien.

 

ONDER EIGEN DAK

Wij hebben ons toegelegd op het vervaardigen van brochures, magazines en catalogi in kleine tot middelgrote oplages. Het volledige machinepark is hierop afgestemd. De complete productie vindt plaats onder eigen dak. Drukken, veredelen, afwerken en dit alles tegen zeer concurrerende tarieven. In de toekomst zal blijvend worden geïnvesteerd in machines en mensen. Als de klant er beter van wordt, komt het ook ons ten goede. Wij treden onze klanten tegemoet met Brabantse gezelligheid, gedrevenheid, enthousiasme en inlevingsvermogen.

Geschiedenis

In 1992 startte Johan van Nunen, na jaren als commercieel verantwoordelijke in dienst bij drukkerijen te zijn geweest, een eigen drukwerkinkooporganisatie. In 1996 leidde dat tot een stap naar een eigen productiebedrijf. Leon van Nunen voegde zich bij zijn vader en er werd een bestaande vellen-offset drukkerij in Deurne (België) overgenomen.

 

INTERNATIONALE KLANTEN

Klanten uit het binnenland, maar vooral uit het buitenland, vonden de weg naar de drukkerij. Grote Nederlandse en Engelse opdrachtgevers lieten de omzet jaar na jaar verdubbelen. De combinatie van Nederlandse directheid en Belgisch vakmanschap bracht immers het noodzakelijke onderscheidend vermogen.

 

GROEI EN VERHUIZING

Er werd verhuisd naar een groter pand in Kapellen maar dat bleek al snel de groeiambitie van vader en zoon niet bij te kunnen benen. In Wildert hebben wij grond aangekocht waarop een hypermoderne drukkerij werd gebouwd. Een prachtlocatie in de bossen waar de verdere groei van onze onderneming voor de komende tijd was gewaarborgd. Vanaf 1 maart 2010 is VNV Mediaprinting verder gegaan onder de huidige naam Control Media.

 

IN CONTROL EN FUTURE-PROOF

Geheel tegen de tendens in de grafische industrie in, groeide Control Media gestaag verder. Het pand in Wildert werd te klein en uitbreidingsmogelijkheden om verdere groei in de toekomst mogelijk te maken, waren er niet. In 2017 werd een geschikte locatie aan de Nijverheidsweg in Etten-Leur gevonden. Na een grondige verbouwing staat er nu een hypermoderne drukkerij, helemaal klaar voor de toekomst. In 2022 werd 1000m2 aangebouwd en is een efficiënte verwerking van de orderstroom gewaarborgd.