Deze pagina wordt vertaald door Google Translate.

Onze diensten

Bij Control Media streven we ernaar om drukwerk van topkwaliteit te leveren dat perfect aansluit op de wensen van onze klanten. Ons team van ervaren professionals maakt gebruik van de nieuwste druktechnieken en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat elk project met de grootste zorg en precisie wordt uitgevoerd.

 

Wij hebben een groot machinepark om een complete oplossing te bieden voor al uw drukwerkbehoeften. Wij begrijpen dat elk project uniek is en werken graag nauw met u samen om maatwerk te leveren dat uw visie tot leven brengt.

Offset drukwerk

Bij Control Media wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week gedrukt. Onze drukpersen zijn van de laatste generatie en voorzien van alle mogelijke technische hoogstandjes. Dit alles om een maximale productie efficiency te realiseren.

 

Het Heidelberg push to stop systeem maakt het mogelijk een complete wissel in 2 minuten uit te voeren.

 

De persen zijn voorzien van fotospectraalmeting waarmee de kleur op het drukvel tijdens het drukken in de machine wordt gemeten. Dit garandeert een constante kleurkwaliteit gedurende de gehele oplage. Bovendien werkt Control Media volgens de norm ISO 12647-2, de hoogste kwaliteitsstandaard binnen de grafische industrie.

AFWERKING

Naast een moderne drukkerij beschikt Control Media ook over een goed geoutilleerde afwerking. Omdat de doorlooptijden van de opdrachten zeer kort zijn en wij het transporteren van pallets papier tot een minimum willen beperken worden vrijwel alle orders onder eigen dak afgewerkt. Deze laatste stap in het proces omvat o.a. lamineren, rillen, snijden, vouwen, hechten en garenloos brocheren.

 

 

Digitaal drukwerk

Om ook tegemoet te komen aan de vraag naar kleine aantallen is geïnvesteerd in digitale druktechniek. Na de nodige testsessies is de keuze gevallen op inkjet technologie van Canon.

 

Er wordt gedrukt op:

  • Varioprint IX, dit is een vellenmachine met een SRA3 formaat
  • Prostream 1800, dit is een rotatiemachine

 

Op beide machines worden flyers, folder en brochures gedrukt in kleine oplages waarbij het minimaal aantal exemplaren 25 bedraagt.

Hearts Playingcards

Een misschien wat vreemde eend in de bijt binnen onze drukkerij is het maken van kaartensets. Een zeer specialistische niche in onze organisatie. Zo worden er bridgekaarten, kwartetten en kaartensets met quizvragen gedrukt en afgewerkt.

 

Op onze 2 Rollem Slipstream machines worden drukvellen in één machinegang gesneden, verzameld, gerondhoekt en gecellofaneerd tot een complete set kaarten. Een groot aantal speluitgevers en bordspel producenten schakelt Control Media in om in hun kaartbehoefte te voorzien.

 

Ga naar onze kaartensite.