top of page
ControlMedia_offset.JPG
ControlMedia_Hearts_edited.jpg

Offset printing

Bij Control Media wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week gedrukt. Onze drukpersen zijn van de laatste generatie en voorzien van alle mogelijke technische hoogstandjes. Dit alles om een maximale productie efficiency te realiseren. Onze 4 Heidelberg XL-106 drukpersen wisselen alle drukplaten binnen 1 minuut. Zeker bij opdrachten met een grote omvang betaalt het snel wisselen van drukvormen zich uit. Tevens is deze drukpers voorzien van een UV LED droging. Zo komt het drukwerk direct droog uit de machine om onmiddellijk afgewerkt te worden!

De persen zijn voorzien van fotospectraalmeting waarmee de kleur op het drukvel wordt gemeten. Dit garandeert een constante kleurkwaliteit gedurende de gehele oplage. Bovendien werkt Control Media volgens de norm ISO 12647-2, de hoogste kwaliteitsstandaard binnen de grafische industrie.

Afwerking
Naast een moderne drukkerij beschikt Control Media ook over een goed geoutilleerde afwerking. De kenner ziet in enkele blikken dat ook hier met zeer hoogwaardige apparatuur wordt gewerkt, zowel voor het snijden als het vouwen, nieten en lijmen van boeken.

Zoals u heeft kunnen lezen, verzorgen wij uw opdracht van a tot z in eigen huis. Door deze werkwijze worden doorlooptijden verkort en houden wij maximale controle over uw drukwerk.
Onnodig transporteren van pallets bedrukt papier behoort daarmee tot het verleden. Zo boekt onze leefomgeving ook de nodige winst.

Hearts Playingcards

Een misschien wat vreemde eend in de bijt binnen onze drukkerij is het maken van kaartensets. Een zeer specialistische niche in onze organisatie.
U moet dan denken aan bridgekaarten, kwartetten en kaartensets met quizvragen.

Op onze 2 Rollem Slipstream machines worden drukvellen in één machinegang gesneden, vergaard, gerondhoekt en gecellofaneerd tot een complete set kaarten.
Een groot aantal speluitgevers schakelt Control Media in om in hun kaartbehoefte te voorzien. Ook weet men ons te vinden als het aankomt op het leveren van kaarten t.b.v. een verzamelactie.
Deze kaarten, u kent ze vast van één van de supermarktketens,  zijn vrijwel altijd verpakt in een zogenaamde flowpack. Ook voor deze vorm van verpakken bent u bij ons aan het juiste adres.

Ga naar onze kaartensite.

bottom of page